呢日約咗朋友去大角咀食飯,經過見到呢間勁pink pink嘅店💗💗!主要有六款甜品,款款都勁靚勁igable📸~好彩朋友們都係嗜甜一族,食晚飯前食甜品是常識吧🤣🤣!佢嘅A餐有Lotus餅,仲有勁多閃粉同亮片🌟~個底就係啲黃桃同菠蘿🍍,仲有佢哋招牌crumbled脆脆同吉士醬🧁~本來以為會好甜,但啲吉士醬味道適中,食多啲都唔膩,加埋啲脆脆就更好食😋~而D餐最吸睛係有個針筒俾你擠朱古力醬💉~如果有小朋友嚟,一定鍾意呢款😍~佢個底嘅材料都係一樣,不過個頂就比較多麻糬,煙煙韌韌~個人覺得脆脆加埋朱古力醬更加好食🍫~佢嘅crumbled set全部都可以加20蚊加冷熱飲品~我就鍾意呢杯靚靚嘅荔枝梳打🍹~清清地又有汽,食完甜嘢飲就最適合~朋友就揀咗杯焙茶latte🍵,好香濃茶味但又唔會苦~原來呢間係英國嘅過江龍🐉,難怪咁似我哥時喺英國食過嘅甜品店🧁~呢間店店面小小,但係真係勁啱打卡👍~而且味道唔會太甜,心情唔好嘅時候,嚟放縱一下就最啱~
主要有六款甜品,款款都勁靚勁igable📸~
好彩朋友們都係嗜甜一族,食晚飯前食甜品是常識吧🤣🤣!

佢嘅A餐有Lotus餅,仲有勁多閃粉同亮片🌟~
Set A

而D餐最吸睛係有個針筒俾你擠朱古力醬💉~
Set D

如果有小朋友嚟,一定鍾意呢款😍~
佢個底嘅材料都係一樣,不過個頂就比較多麻糬,煙煙韌韌~
個人覺得脆脆加埋朱古力醬更加好食🍫~
Set D

佢嘅crumbled set全部都可以加20蚊加冷熱飲品~
我就鍾意呢杯靚靚嘅荔枝梳打🍹~
清清地又有汽,食完甜嘢飲就最適合~
荔枝梳打

朋友就揀咗杯焙茶latte🍵,好香濃茶味但又唔會苦~
焙茶latte

呢間店店面小小,但係真係勁啱打卡👍~
而且味道唔會太甜,心情唔好嘅時候,嚟放縱一下就最啱~
Set A & D
2023-06-10
$78 (Tea)
Set A
荔枝梳打