2024-03-15
#pizzamaruhongkong 💫無限次到訪的Pizza店(??)☺️第一次食咗呢間嘅資深Pizza之後已經成為咗我心目中排第一的Pizza店❤️食過好多間佢嘅分店好似銅鑼灣店,始終仲有啲水準雖然今次嘅芝士瀑布少咗🥹不過佢嘅Pizza底質地仍然係煙煙韌韌充滿麥香👍🏻🌟 炭燒薯角燒烤雞芝加哥$238呢款Pizza最適合喜歡啖啖肉嘅朋友佢嘅薯角亦燒得好脆口好香,再加上BBQ醬非常之惹味,中間亦都夾雜蕃茄片所以可以消除油膩嘅感覺😋🌟蒜香甜辣醬炸雞六件$118蒜香甜辣醬,除咗甜辣味仲有超級香嘅蒜蓉味夾埋一齊好惹味好香口啲雞係好Juice六件嘅感覺係似半隻雞,因為有雞翼同雞髀雞胸🌼是日星期日大約三時,所以都唔使點等位就可以入座。🌼落單之後等咗大概10分鐘就有Pizza大約20分鐘有炸雞到。好欣賞佢啲汁唔會完全淋晒落啲雞度可以保持雞嘅脆度,然後你覺得想要多啲甜辣醬嘅時候再點一點喺碟裏面多嘅甜辣醬,好細心👍🏻
無限次到訪的Pizza店(??)☺️
食過好多間佢嘅分店
好似銅鑼灣店,始終仲有啲水準
雖然今次嘅芝士瀑布少咗🥹
不過佢嘅Pizza底質地仍然係煙煙韌韌充滿麥香👍🏻
🌟 炭燒薯角燒烤雞芝加哥$238
🌟蒜香甜辣醬炸雞六件$118
🌼是日星期日大約三時,所以都唔使點等位就可以入座。