2021-01-29
裝修好靚:好似去左外國旅行咁!.📌脆香扭扭薯條 $88炸得好香脆又夠熱,幾中意呢度既curly fries,唔會太油,味道夠濃,仲shave左啲芝士絲落去😍配上3款唔同既醬汁,蜜糖芥末、是拉差蛋黃醬同芝士咖喱醬!個人認為唔點醬已經足夠好食🤤咖啡店都做到呢個質素真係不得了😍.📌Hot Mocha $50拉花好靚,啱啱入口係濃濃既朱古力味,到尾段就係香濃嘅咖啡味,有層次感,但咖啡唔夠熱🥺 .📌Latte $45最近好似習慣左一次試兩款咖啡以上,所以encore左杯Latte! 奶泡勁綿密細緻做到滿杯,咖啡味道係我中意的,唔會帶酸,但如果可以再濃啲就好,但整體嚟講已經好滿意!.總括黎講,要揾個環境又靚坐得舒服,嘢食咖啡都好嘅coffee shop 真係唔係咁容易!
📌脆香扭扭薯條 $88
📌Hot Mocha $50