2023-11-09 223 views
今日去左 Chef's Stage Kitchen,佢地嘅 brunch 真是令人驚喜,超級巧食!首先,我叫左佢地嘅「星級早餐」套餐。呢個套餐真係好多野食,入面有燒烤菇、金門火腿、蘆筍、炒蛋、烤豬肉腸同煙三文魚~每一樣食材都經過精心佢地嘅烹調,口感新鮮。特別要提嘅係牛油果醬查上酸種麵包,真是巧巧食!另外,仲有出面比較少見嘅橙乾藍莓醬乳酪杯,帶有清新的果香,非常醒胃。接落黎係「煙三文魚班尼迪蛋」套餐。佢地組合了煙三文魚和班尼迪蛋,班尼迪蛋的外層柔軟,內裡蛋黃流心,搭配埋薯餅同芝士焗蕃茄,味道豐富又多層次。煙三文魚的鮮嫩口感和微微的煙燻味道,同班尼迪蛋的濃郁蛋香,真係完美結合,超級巧食~

星級早餐
煙三文魚班尼迪蛋
Other Info. : 侍應哥哥們 very nice~ 係冷氣凍左少少
2023-10-30
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$130 (Lunch)
星級早餐
煙三文魚班尼迪蛋