2021-11-23 41 views
好開心呀今日又嚟食到呢間 我超級鍾意食嘅餃子店 呢間已經係我第n次食嘅餃子 超級超級好食 食完之前第一次係因為朋友介紹 話呢度出嚟嘅餃子皮薄餡靚 再加上佢嘅湯亦都好好飲 所以信佢一次過嚟呢度食嘢 點知一食上癮 成日都特登過嚟呢度食餃子 因為食完真係會回味😘😘😘今日過到嚟呢度 一樣都帶著興奮緊張嘅心情 又再食返我最鍾意食嘅嘢今次我叫咗 菠菜麵 炸魚柳 豬肉餃😘首先豬肉餃子基本上係必食 超級皮薄餡靚而且又好食 入面豬肉多嘅原因 所以會有豬肉嘅汁出嚟。然之後菠菜麵一如既往爽口彈牙 而且顏色都非常開胃 石門都係綠色嘅😂炸魚柳非常新鮮 上到枱面都係熱辣辣從來都冇覺得特登入嚟食呢間餐廳麻煩 因為真係太好食

今次我叫咗 菠菜麵 炸魚柳 豬肉餃😘

炸魚柳非常新鮮 上到枱面都係熱辣辣