有時兩個人咩都想食就會揀放題,因為食物多選擇,一個價錢食到好多唔同種類嘅食物鐵人大盛應該新開冇幾耐,見到上網有介紹 好似幾吸引 。餐廳入到去有個位係可以夾公仔,即係你可以食下玩下咁。 啱曬情侶或一家大細。食放題一般我都會食刺身壽司先,呢度刺身壽司都好多選擇,而且擺盤幾靚,都尚算新鮮。 三文魚腩、油甘魚、帶子、甜蝦、榮螺及赤貝等。燒物都有好多選擇,多到試唔曬。 首先叫咗蔥花牛卷, 調味唔錯但係老咗少少。燒帶子大大隻,帶少少牛油味。 鰻魚好肥美 ,大大件, 醬汁夠多,不過有少少骨。 鵝肝多士忍唔住叫四件, 鵝肝好大塊,不過佢係炸嘅方法煮,唔係煎嘅,下面配塊多士,就冇咁油膩。叫咗個蜆湯,蜆幾鮮甜,呢個唔錯。黑松露魚柳,黑松露味好香,魚夠林,煎得幾香,呢個推介。食餐放題我都好鍾意食甜薯, 所以叫咗一份嚟食, 甜薯味道冇得輸。炸物都係放題啲叫,叫咗炸天婦羅蝦同炸蠔,炸得金黃香脆。最後已經食到飽飽,但係都不忘食番個雪糕,係哈根大師。其實我食放題又唔係食得好多,只不過食物多選擇,可以食多啲種類,其實都抵。

鐵人大盛應該新開冇幾耐,見到上網有介紹 好似幾吸引 。

燒帶子大大隻,帶少少牛油味。

鰻魚好肥美 ,大大件, 醬汁夠多,不過有少少骨。

叫咗個蜆湯,蜆幾鮮甜,呢個唔錯。

黑松露魚柳,黑松露味好香,魚夠林,煎得幾香,呢個推介。

炸物都係放題啲叫,叫咗炸天婦羅蝦同炸蠔,炸得金黃香脆。

最後已經食到飽飽,但係都不忘食番個雪糕,係哈根大師。