1K
2019-09-27 1084 views
同事食lunch又係好西時間,今日黎到Taboo,明顯係間夜晚用黎睇波飲酒既吧,但lunch set 又高質喎!樓面lunch time 得兩個人,落單上菜都要等好耐呀🙈 又漏單,不過野食好就加返啲分啦。羅宋湯質地係稀既,但好香蕃茄味,香草都落左好多,開胃!餐包又熱辣辣又軟熟,好好味 👏🏻同事話食過羊肉好好味,但我今日想食啲白肉,見到個薯蓉又覺得好吸引,所以揀左魚。清清地,露筍好嫩冇根,舊魚都幾有口感,冇煮到林晒咁,薯蓉好滑 👍🏻羊肉三舊份量都幾多,下面有大量蔬菜墊底,不錯哦!甜品係套戲包埋,朱古力蛋糕好味呀,係面果層醬甜啲,成舊整體唔錯,為西餐畫上完美句號。

羅宋湯質地係稀既,但好香蕃茄味,香草都落左好多,開胃!

餐包又熱辣辣又軟熟,好好味 👏🏻

羊肉三舊份量都幾多,下面有大量蔬菜墊底,不錯哦!

Crab  Stuffed  Sole  Fillet
Grilled  Lamb  Chops