2017-03-27 1618 views
老友臨時約食飯,諗唔到食乜又想揾個好坐既地方食下野傾下計,加上已經9pm,最瘋狂既人潮時間已過,咁不如就去outback啦!去到又真係完全唔洗等位就入得,正啊!小食方面,其實我每次都必叫炸蘑菇!咪講笑,一咬啲汁bi哂出黎真係好滿足架!奈何今次外皮有少少林身唔夠香口,唔知係咪放涼左少少先上枱呢?如果熱辣辣咁食真係好正!另外嗌左份雞翼,表皮係醃料味道濃郁,有少少胡椒味好香,咬落去肉質嫩滑,唔使加醬都好好食~~黎到Outback,梗係必嗌扒啦!今次冇叫到平時menu既扒,試左期間限定既美式肉眼扒。我地食得生就叫左四成熟,一切落去就可以預計到成塊扒有幾咁嫩身!表面有小小碳燒嘅味道,但搞落去肉汁瘋狂流出來,超級滿足!配搭埋燒蒜頭食真係一流啊!!!!

去到又真係完全唔洗等位就入得,正啊!

2017-03-18
Type of Meal