2020-04-19 255 views
今日我哋係為左漸變色嘅咖啡而嚟,我哋見到好多人都有推介過呢杯咖啡,咁今日搭地鐵去到西營盤站,B2出口,大約行5分鐘,上斜路,就會見到After Taste!我哋大約等左15分鐘到,就有位啦,店舖比較細,大概得3-4張枱,所以都要等一陣!我地叫左2杯咖啡,朋友點咗black coffee,我就點咗漸變色Latte! 影相影出嚟好靚!漸變色Latte味道同平時飲Latte差唔多,有少少偏甜,其實只係賣相比其他Latte出色,滿足港女們打卡嘅一顆心🥰💛另外我哋仲叫左一份Mussels Linguine with Pesto Sauce,呢個意粉就一般般,首先我哋覺得唔夠熱,第二青口好咸,意粉嘅青醬唔係特別出色,只係一個普普通通嘅意粉!整體嚟講,咖啡同嘢食都係一般般,影相打卡就好靚🤣🤣🤣

整體嚟講,咖啡同嘢食都係一般般,影相打卡就好靚🤣🤣🤣
2020-04-18
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea