2013-07-19 1394 views
係灣仔收工同朋友食飯, 今次揀左呢間餐廳, 因為朋友之前係到開過會, 幾好wor.晚飯時間去到, 唔洗等位即刻有得入, Cool ...我地睇下三個女仔食咩啦.餐前小食: 篙筍口感清新, 多食都唔肥吖口水雞 辣辣地, 好野味開胃與醒神, 亦唔會話太油, 剛剛好.伙記介紹, 南乳雞配青木瓜沙律: 幾好, 青木瓜沙律味道酸酸地, 好開胃,椒鹽膳片: 整體味道唔錯, 膳片超鮮甜, 不過炸粉厚左DD.馬拉盞介蘭: 好食好食, 有風味, 細心睇, D蝦米都幾大粒Wor估唔到成晚最驚喜嘅係甜品, 荔枝奶凍好香好滑, 食完之後, 個口仲有好香慨荔枝味,芒果布甸的新莓汁, 十分清新, 酸酸地慨新莓汁可以去肥膩, 感覺上食左咁多野冇咁肥.係度食左咁正的甜品, 唔洗去松X lu ~~三個人食左六百幾蚊度, 仲飲埋酒, 超正!!
口水雞
餐前小食: 篙筍口感清新, 多食都唔肥吖
南乳雞配青木瓜沙律:
椒鹽膳片:
馬拉盞介蘭:
芒果布甸
雪糕雙併
荔枝奶凍
三個人食左六百幾蚊度, 仲飲埋酒, 超正!!
2013-07-19
$180 (Dinner)
口水雞
南乳雞配青木瓜沙律: