2021-06-05 491 views
𝒲𝑒𝓈𝓉𝑒𝓇𝓃 𝑅𝑒𝓈𝓉𝒶𝓊𝓇𝒶𝓃𝓉 𝒾𝓃 𝒦𝑜𝓌𝓁𝑜𝑜𝓃 𝐵𝒶𝓎特登早d 去排隊避開lunch人流,等左20分鐘入得。 試左2個lunch sets😋• 𝕊𝕡𝕒𝕘𝕙𝕖𝕥𝕥𝕚 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕔𝕣𝕒𝕓 𝕒𝕟𝕕 𝕤𝕒𝕝𝕥𝕖𝕕 𝕖𝕘𝕘 𝕪𝕠𝕣𝕜 黃金蟹肉意大利粉 $72•個賣相好吸引,不過個蟹蓋🦀只係裝飾🤣 佢一上黎竟然比漏左d 蟹肉😨之後同佢講番補番比我。 咸蛋黃汁都幾好味,意粉幾爽口,份量充足,fusion 得唔錯,十分推介😍• 𝕊𝕠𝕗𝕥 𝕤𝕙𝕖𝕝𝕝 𝕔𝕣𝕒𝕓 𝕓𝕝𝕒𝕔𝕜 𝕥𝕣𝕦𝕗𝕗𝕝𝕖 𝕤𝕡𝕒𝕘𝕙𝕖𝕥𝕥𝕚 黑松露軟殼蟹意大利粉 $76•黑松露味聞落好香,但食落又唔太突出。而且個軟殼蟹上菜時淋左,所以味道一般。📍 𝑩𝒆𝒂𝒏𝒔 𝒄𝒂𝒇𝒆 荳子九龍灣偉業街33號德福廣場2期P39A 號舖

📍 𝑩𝒆𝒂𝒏𝒔 𝒄𝒂𝒇𝒆 荳子
九龍灣偉業街33號德福廣場2期P39A 號舖