2018-08-24 347 views
台灣過江龍,相比之下,我還是比較喜愛台灣的咖啡弄~~不過香港的也不算太差💕我哋幾個女仔上去食,佢哋有限時,所以也不能坐太久,不過時間充裕足夠喔~~*總滙三明治(裡面有豬扒,芝士,青瓜,生菜,蕃茄,口感層次豐富!上面仲有啲薯片添👍🏻)*窩夫(厚度十足,比平時食果啲口感較札實😎)*北極蝦吐司(雖然啲蝦細細隻,但係新鮮好味!配埋啲檸檬汁,更加惹味!配菜仲有啲炸過嘅薯仔,外脆內軟🤤)*燻雞吐司Pizza(芝士焗雞肉配千島醬,黑椒灑上面,好香🙌🏻)*玉米里肌起司可頌(牛角包🥐、粟米、煙肉粒配芝士😍)*冰鮮果茶(有啲食到漏,飲落去都幾Fresh幾清新😳)*Oreo沙冰x2(好多朱古力碎,最正飲到最後都有味,而唔係變咗冰水無曬味👏🏻)*優格雜莓沙冰(酸酸甜甜,用嚟消化吓,唔錯😹)

*窩夫(厚度十足,比平時食果啲口感較札實😎)

*玉米里肌起司可頌(牛角包🥐、粟米、煙肉粒配芝士😍)

*冰鮮果茶(有啲食到漏,飲落去都幾Fresh幾清新😳)

*優格雜莓沙冰(酸酸甜甜,用嚟消化吓,唔錯😹)

Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea