2016-06-14
今日黎到觀塘, 見到有間放題都幾抵午市放題, 第二位有半價!佢地既刺身都幾新鮮, 無雪味!! 重有擺碟其實擺得好靚!因為朋友們都太餓了,,來不乃拍照就已經KO整碟刺身...三文魚好肥味, 正呀!我地ENCORE左幾次, 質素都KEEP到! 黑松露三文魚腩, 勁多黑松露, 松露味好香!同三文魚腩勁夾! 必吃之一!海膽親子卷, 舊飯細細舊! 非常好!唔會食飯都飯飽!有好多海膽...好甜好滿足!榴槤炸蛋! 熱辣辣架~一咬入去榴槤溶就流出黎! 好香好好味!燒蝦串! 燒得好香好入味!而且夠大隻! 小食我推介生蝦刺身, 好好味!不過隻泰式生蝦汁都幾辣~如果怕辣未必食得到我是蜜瓜愛好者, 見到自助飲品有蜜瓜奶!好開心呢! 右邊係黑糖薑茶, 味道就係平時食湯丸飲果重薑茶味!其實唔難飲既,但我始終覺得做左凍飲有點怪怪!蜜瓜味雪芭超好味, 好似食緊好冰凍既蜜瓜溶咁!!除左有蜜瓜味,重有士多啤梨味同芒果味!朋友都呢兩隻味都唔錯!
午市放題, 第二位有半價! 佢地既 刺身都幾新鮮, 無雪味!! 重有擺碟其實擺得好靚!
因為朋友們都太餓了,,來不乃拍照就已經KO整碟刺身...
三文魚好肥味, 正呀!
同三文魚腩勁夾! 必吃之一! 海膽親子卷, 舊飯細細舊! 非常好!
唔會食飯都飯飽!
有好多海膽...好甜好滿足! 榴槤炸蛋! 熱辣辣架~
一咬入去榴槤溶就流出黎! 好香好好味! 燒蝦串! 燒得好香好入味!
而且夠大隻! 小食我推介生蝦 刺身, 好好味!
不過隻泰式生蝦汁都幾辣~
如果怕辣未必食得到 我是蜜瓜愛好者, 見到自助飲品有蜜瓜奶!
好開心呢!
右邊係黑糖薑茶, 味道就係平時食湯丸飲果重薑茶味!
其實唔難飲既,但我始終覺得做左凍飲有點怪怪! 蜜瓜味雪芭超好味, 好似食緊好冰凍既蜜瓜溶咁!!
除左有蜜瓜味,重有士多啤梨味同芒果味!
朋友都呢兩隻味都唔錯!