2019-03-21 307 views
今日早上和朋友去跑馬地跑步做運動🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♀️,碰巧今日開始熱,中上午時分接近27度,邊跑邊流汗。做完運動後,大家都要好好對待自己,補充番啲能量。🤣於是去咗牛陣食午餐,牛陣中午時段也有放題任食。1.5小時任食,我地揀最便宜的牛,每位大概142. 因為我喜歡食菜,肉反而不太好.😆7個人揀咗兩個湯底,一個豬骨湯,一個甜豉油。牛肉味道不錯,豬肉也不錯。外面有很多蔬菜種類,有我喜歡的金菇,南瓜,芋頭.......仲有平時比較少吃的羽衣甘藍,還有春菊。👍🏼👍🏼另外,還有紅米飯咖喱飯,餓的話可先吃一碗,朋友都贊好味道😋還有甜品哈根達斯雪糕任食,飲品任飲🤗食到好飽好滿足🥳🥳🥳

做完運動後,大家都要好好對待自己,補充番啲能量。🤣

另外,還有紅米飯咖喱飯,餓的話可先吃一碗,朋友都贊好味道😋

還有甜品哈根達斯雪糕任食,飲品任飲🤗

食到好飽好滿足🥳🥳🥳
$142 (Lunch)