2015-02-13 3992 views
今日係公司少有既team lunch~ 而且仲係老闆請 : D所以我地黎左公司附近, 去出名好食既小酒窩餐廳! 中午都滿座, 夜晚更多人排隊因為係老闆請.. 叫野食時都無睇價錢.. 所以以下食評欠缺左每樣食物既價錢 shrimp salad 牛油果大蝦沙律食得出沙律淋上唔少醋, 甜甜酸酸好開胃好清新..大蝦口感味道好好, D菜都好新鮮! 呢個沙律成為必點之選 海鮮闊條麵 有少少辣, 不過都好香茄汁味印度烤餅 (芝士)熱辣辣上枱, 入面有厚厚既芝士, 每一啖都好滋味~印度烤餅 (薯仔) 入面係咖喱薯仔, 係唔食辣既我都食到既咖喱~~~ 薯仔好淋! 夾埋薄餅食好好味~~墨西哥炒飯... 面有D杏仁片, 幾特別~ 味道都幾好全份豬肋骨ribs~~~~ (另有半份可選擇) 成餐既主角, 太香太好味啦! 而且都有唔少肉.. 最好既係佢D肉煮到好夠淋, 好易入口 連配菜薯角都好脆好香薯味四季薄餅 呢度既招牌菜之一~~~ 最鐘意佢每一片pizza上都有好多水牛芝士~ 加埋泰式酸辣醬, 聽上黎唔係好夾既配搭, 出黎既味竟然好好!呢度叫"mo-mo"既食物, 其實即係餃子~ 入面係雞肉同埋好香既洋蔥

shrimp salad 牛油果大蝦沙律
食得出沙律淋上唔少醋, 甜甜酸酸好開胃好清新..
大蝦口感味道好好, D菜都好新鮮! 呢個沙律成為必點之選
海鮮闊條麵 有少少辣, 不過都好香茄汁味
印度烤餅 (芝士)
熱辣辣上枱, 入面有厚厚既芝士, 每一啖都好滋味~
印度烤餅 (薯仔)
墨西哥炒飯... 面有D杏仁片, 幾特別~ 味道都幾好
連配菜薯角都好脆好香薯味
呢度叫"mo-mo"既食物, 其實即係餃子~ 入面係雞肉同埋好香既洋蔥味, 呢個momo都會幾滯..!
中間碟醬係辣架..
佢都有供應lunch set~ 有興趣既朋友可以參考下

埋單都只係$785 (9個人) 個個都食到好飽, 味道又好~ 好抵食
而且呢度既侍應好熱情招呼, 就算要用英文溝通都一樣有親切感
唯一唔好既係呢度地方真係比較窄架.. 出入要辛苦少少
2015-01-30
$90 (Lunch)