2021-02-23 110 views
疫情之下,無得去旅行,唯有出街食番多少唔同種類嘅嘅食物補返數,今次揀咗燒肉放題——Running 燒(將軍澳Popcorn), 星期一至五午市放題,每位$178。一去到,職員解釋因為疫情,安全之下取消salad bar 同甜品bar,雖然有D失望,不過都冇問題,而時間就冇限至3點,但只糸暫時的,大家去之前要問清。職員好貼心,提醒我哋order時係以每件計,所以可以叫多幾件。我哋第一round就每樣要兩件,之後啱口味個D就再加單。我哋最鍾意食肥牛同牛扒,網燒之後非常香,而且好入味,值得一讚。至於🦐就好新鮮,非常彈牙。和食方面,記住order柚子味炸雞,好好味!最後,有我最鍾意嘅Dreyers雪條,好香桃味,1條都係62卡路里,可以食多幾條!😄😃