不知所謂!啱啱離開店舖,食到一肚氣!今日星期日,我哋約咗七點半鐘食飯,我哋七點已經到咗,落完單好快就上左海鮮拼盤、一個意大利飯、仲有一個長通粉,但跟住等左好耐到八點半都仲未黎迷你漢堡、薯條、仲有個主菜豬胺!成間店舖小貓三四隻,佢夠膽死講話廚房好忙啊!隔離枱遲過我哋黎,又係點迷你漢堡,佢哋食完都埋單走咗喇。好啦漏單都算喇!我地都無咩心機食落去。黎埋d野食,諗住上埋個甜品食完影張相就走。諗住慶祝結婚七週年,預先安排叫餐廳準備甜品寫上Happy 7 th anniversary。點知!?佢個甜品寫Happy Birthday 啊!我先生問個女侍應點解係Happy Birthday?女侍應搵左個似經理嘅肥哥哥過黎,你知唔知佢點答我呀?肥哥哥話:「因為我哋隻碟唔夠位置寫Happy 7 th anniversary,但我覺得Happy Birthday 重要d所以寫生日快樂。」但事實係我訂枱時從來無話過生日喎!請問依間餐廳想點?之前食過幾好諗住今次兩口子帶埋兩個小朋友黎慶祝結婚週年,依加係一肚氣啊!有圖有真相!付收據一張!
2018-08-05
Type of Meal