2014-08-20 3800 views
晚上旺角二人晚餐,風月堂自己未試過!朋友介紹話好味!上去唔使等位!店員帶我們到二人位放低餐牌!地方光猛乾淨,和式木傢俬裝修!客人多都唔太嘈,環境坐得好舒服,兩個人價偈幾好!叫咗:澳洲肉眼扒--配燒汁,肉眼扒有啲韌!(平時肉眼肉質應該偏淋)雖然肉味都夠!燒汁香口好味!配菜都肯花心思!蕃茄仔有用香草碎焗過!西蘭花爽脆,薯條粗身,外脆內軟,唔點茄汁都夠味!漢堡包--一上菜已經覺得好大份,餡料好多,基本上無可能就咁咬來食(我唔係櫻桃小咀)要分開一層層食!唔夠攞起個包食咁爽,生菜爽脆,蕃茄新鮮多汁!半溶芝士包住牛肉!牛肉漢堡厚身唔乾,有小小肉汁!薯條都係粗身,近似薯角!好味!服務令人舒服!需要服務時就有店員注意到,但又唔會令人覺得騷擾!店員勤快!唔會趕客!旺角舒服食一餐,仲可以傾下偈嘅餐廳真難得!

叫咗:

旺角舒服食一餐,仲可以傾下偈嘅餐廳真難得!
2014-08-18
$150 (Dinner)