2018-08-02
今日係白加士街度睇到有一間專門食漢堡既餐廳🍔🍟有好多唔同種類的漢堡,見到好似幾吸引!就決定入去食個晚餐喇!😃👍入去餐廳環境很美式風格,牆壁都很有色彩既圖畫。餐廳唔算好大間,但每張枱都不會覺得很逼。安排了我們坐卡位,坐得夠舒服!食物方面,除左有好多唔同款既漢堡之外,仲有小食意粉飯類。但黎度呢度餐廳,當然要食佢地既漢堡啦!😍我地驚唔夠飽,仲叫左個小食食。🐓蜜糖香草雞翼🐔有6隻!d雞翼都幾大隻同肥美。仲好香既蜜糖味!😍睇落好滋味咁!雞翼搽上好多既蜜糖,雞翼甜甜的又熱辣辣好好味!🍔鵝肝牛肉漢堡🍟個漢堡都幾大個!先講個包皮,同平時食既有分別。烘到熱辣辣,好大個,食落有少少甜味好香麵包味!比出面食的更好吃!厚厚的鵝肝加上焦糖醬,鵝肝皮面煎到有少少脆,一切開d鵝肝油出哂黎!😍正!食落好juicy!芝士🧀溶化落牛肉漢堡😍漢堡食落好重牛味,亦好多肉汁,唔會話乾!肉質唔錯👍👍個底仲舖有生菜,厚厚的蕃茄,一啖咬落去,好滋味,口感豐富,好清爽。👍食漢堡點可以少得脆卜卜既薯條🍟炸到金黃色,點埋茄汁太完美。🍅🍔黑松露炒蛋牛肉漢堡🍔亦好好味。出面少見呢款漢堡,所以叫黎食!賣相相當吸引。厚厚一層既半熟炒蛋,食落jui
安排了我們坐卡位,坐得夠舒服!
🐓蜜糖香草雞翼🐔有6隻!
d雞翼都幾大隻同肥美。仲好香既蜜糖味!😍
睇落好滋味咁!
雞翼搽上好多既蜜糖,雞翼甜甜的又熱辣辣好好味!
🍔鵝肝牛肉漢堡🍟個漢堡都幾大個!
🍔黑松露炒蛋牛肉漢堡🍔亦好好味。
出面少見呢款漢堡,所以叫黎食!
賣相相當吸引。厚厚一層既半熟炒蛋,食落juicy有蛋醬,落了黑松露調味,食落更香更好味!
連埋牛肉漢堡一啖食,都幾夾喎!
呢個漢堡又幾好味!
食完成份都幾飽!😁
最後仲叫左杯橙汁黎飲。🍹
對於呢餐幾滿意!😀