2016-04-10 855 views
幾年前係荃灣店食過佢既招牌咖喱豬扒,豬扒本身鞋薄而無味,脆漿甩皮甩骨,只可以話係性價比高。呢間野開分店開得都幾快,一日經過,原來已經殺到入土瓜灣。正當午飯時間,好好醜醜又一餐…但係上次豬扒既經驗實在一般,平都係咁話,決定食漢堡扒。店員全部好生手,應該開左好短時間,雖然無咩客,但都等左約10分鐘先有得食。上枱見賣相都幾ok,芝士完全包住漢堡扒,漢堡扒雖然細塊少少,不過咁既價錢係好接受既。佢地既咖哩勝在係日式甜咖哩,岩晒我地呢D鐘意食咖喱但又唔食得辣既人,而且咖喱香味唔差。漢堡扒店員話係牛同豬混合,不過佢個樣都唔係好肯定,不過入口肉味香濃,有肉既口感,而且煎得外脆香口又多汁。由於之前經驗另我無咩大期望,所以今次實在有D驚喜。佢既絕對嬴招牌咖喱豬扒成條街…
呢間野開分店開得都幾快,一日經過,原來已經殺到入土瓜灣。

沙律

佢既絕對嬴招牌咖喱豬扒成條街…
2016-04-09