聽說上環有間幾唔錯既Burger,所以就捉埋W小姐同我食😎 我地叫左個2人餐 $278• 1份薯角/薯條🍟• 2份burger🍔/pasta🍝• 2份小食🍤• 2杯飲品🥤(milkshake +$25)-🍟脆薯角配車打芝士醬🧀薯角份量非常多,配上車打芝士醬真係一流🤤-🍔120g經典芝士漢堡 (中味車打芝士)麵包軟熟,有d甜味,係火先用牛油烘過,個邊帶少少脆。車打芝士溶咗係塊牛肉上面,非常惹味🤤肉味濃,配上新鮮生菜同蕃茄,餡料十足,食唔停口😋 -🍄黑松露野菌手工闊條麵估唔到除左burger之外,佢地既手工pasta都好有驚喜,同平時食到個種有d唔同,煙煙韌韌,同黑松露汁非常夾👍🏼-🍫朱古力雪糕奶昔 (+$25)奶昔賣相幾靚,朱古力味都夠,係熱辣辣既天氣飲番杯雪糕奶昔真係好正😍
聽說上環有間幾唔錯既Burger,所以就捉埋W小姐同我食😎

我地叫左個2人餐 [Say Cheese Set for 2] $278
• 1份薯角/薯條🍟
• 2份burger🍔/pasta🍝
• 2份小食🍤
• 2杯飲品🥤(milkshake +$25)
🍟脆薯角配車打芝士醬🧀
脆薯角配車打芝士醬

薯角份量非常多,配上車打芝士醬真係一流🤤
🍔120g經典芝士漢堡 (中味車打芝士)

🍄黑松露野菌手工闊條麵
黑松露野菌手工闊條麵

🍫朱古力雪糕奶昔 (+$25)
朱古力雪糕奶昔
Type of Meal