2023-03-13 282 views
環境好舒服嘅一間日系家庭風cafe,入面裝修都係以木系為主,有兩層~首先一入去就有個日式庭院角落打卡位,而上層就有個比較開揚嘅窗位,下方則有3張榻榻米,令人感覺好放鬆舒服。.月見浮雲親子丼(HK$128)(堂食限定)👍🏻蛋白泡加流心蛋造成一個雲朵造型☁️一見到就心心眼!佢下面係鰹魚汁炒飯,配煎雞柳,雞柳份量十足,口感嫩滑。將蛋同炒飯混合之後,有一種creamy口感,食落好和諧,正!.日式橙香焦糖蛋布丁(HK$58)一上菜已經覺得個賣相好吸引,而食落口亦都無令我失望!係好香濃嘅蛋香味🍮加上些許橙香,食落好夾好fresh!雖然好好食,不過個人認為價錢都相對較貴。.佢地嘅食物都好 IGable🥰,其中一款比較出名嘅甜品係 4.3牛乳富士山奶酪🗻。故名思義,佢嘅外形就係一個富士山咁樣!可惜今日得自己,食唔到咁多野,所以無叫到。大家如果有興趣黎都可以試下!
月見浮雲親子丼(HK$128)(堂食限定)👍🏻
日式橙香焦糖蛋布丁(HK$58)