#cassiegosheungshuipo-瘦編今日要去一去深水埗黃金廣場整電腦,一去到真係嚇死,爆多人!啲人又唔肯留係家中抗疫,跑哂出黎,瘦編整完快快手醫個肚就閃人!💪🏿-速食除左快餐之外,充滿香港風味嘅魚蛋河當然都係選擇之一!係長沙灣道隨便揀左一間茶餐廳食,但無諗過都好有驚喜。依間潮味苑職員好有禮貌,普通一碗魚蛋河只需要$30。🤩-而我就揀左至愛嘅墨魚丸河($38)加杯熱菜蜜($6),一上菜好驚喜,除左墨魚丸同河粉,仲有大量紫菜、蘿白、葱,廚師放左好多料,好豐富,味道都唔錯,正常發揮,墨魚丸夠彈牙,唔會太粉。👍🏿-味道評分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4) 抵食評分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4) 回購評分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4) -➡️ 潮味苑 (深水埗)📍 深水埗長沙灣道254-258號亞洲大廈地下A舖-IG: @cassiecwy/ cassiegetfatFB: @cassiegotravel
#cassiegosheungshuipo
味道評分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
抵食評分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
回購評分▶️🌕🌕🌕🌕🌑 (4)
➡️ 潮味苑 (深水埗)
📍 深水埗長沙灣道254-258號亞洲大廈地下A舖
IG: @cassiecwy/ cassiegetfat