2017-05-23 143 views
今日一早收早,就約埋三個好耐無見既毒男黎長沙灣潮聖,事因係最近上網搵好野食既事候,發現左一間出名食鰻魚飯既人氣食店 一星期前book定後今日收工馬上試試佢一早黎到先發現呢間食店係開18:00,結果四個毒男呆坐門口15分鐘等佢開門我地四個成功成為佢開舖後第一枱食客,所以係包場店內既舖頭全部都以木元素設計,帶有少許懷舊色彩,裝飾係有好多兒時玩具襯托,好有童年回億!佢呢度所有餐具都係用雞泡魚作標記,所以我立即決定叫番樣相對既前菜雞泡魚乾夠乾身,好味煙肉荔枝卷,味道非常夾,煙肉咸味絕配荔枝甜味終於黎到最期待既鰻魚飯,鰻魚超巨形,佩合香濃既鰻魚汁,啖啖都係鰻魚感覺超爽睇menu見到有個九宮格幾得意,加上職員推薦,立即點黎試,佢入面足足有9味餸,份量全部細細份適合淺嘗,可以試晒佢所有特式菜最欣賞呢個迷你魚子飯, 一啲都唔腥!

一星期前book定後今日收工馬上試試佢

我地四個成功成為佢開舖後第一枱食客,所以係包場

雞泡魚乾夠乾身,好味

煙肉荔枝卷

煙肉荔枝卷,味道非常夾,煙肉咸味絕配荔枝甜味

九宮格

最欣賞呢個迷你魚子飯, 一啲都唔腥!

2017-05-23
$200 (Dinner)
煙肉荔枝卷
九宮格