2016-08-07 1110 views
今日禮拜日難得有時間就約左朋友去潮聖burger!朋友話佢一直好想黎呢間已經係尖沙咀同灣仔好出名成日排隊既Butchers Club Burger食可惜都揾吾到時間,今次終於有時間約到黎太古呢間到食!入到黎已經比呢到啲裝修吸引住 整個店鋪都寬敞好整齊又好外國feel而呢度個kitchen係open area 入到黎已經聞到香噴噴既burger味之後我地已經急不及待攞menu睇下有咩好食 (佢地有中英文既就menu)我叫左個個BBQ Bisket 上面個menu係無既,但店入面做梗promotion,係7月新出既所以我就想試下喇等左差吾多10mins 我個包終於黎la!!!!完全係即叫即做 夠熱 配料新鮮材料亦很豐富,很足料,可以整到一啲油膩感覺都冇好好味 值得一讚另外, 我仲叫左個Japanese Fries賣相相當吸引, 呢個Fries辣辣地,岩哂我呢D中意食辣既人之後呢度既waitress好好 比左兩shot free whiskey我地今次真係食得好飽,呢到絕對是值回票價下次一定會再來!
今日禮拜日難得有時間就約左朋友去潮聖burger!
可惜都揾吾到時間,今次終於有時間約到黎太古呢間到食!

之後我地已經急不及待攞menu睇下有咩好食
 (佢地有中英文既就menu)
所以我就想試下喇
等左差吾多10mins 我個包終於黎la!!!!
完全係即叫即做 夠熱 配料新鮮
材料亦很豐富,很足料,可以整到一啲油膩感覺都冇
好好味 值得一讚
另外, 我仲叫左個Japanese Fries

今次真係食得好飽,呢到絕對是值回票價
下次一定會再來!
2016-07-31
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$130 (Lunch)