2023-03-05
潮食!未聽過呢個名都可能聽過名物「豬柳蛋雞蛋仔」,將會係黎緊3月尾就結業🥹!由於都為數唔少嘅人特意來支持,等候時間都比較長,拍得住食壽司郎🤣,今日星期日等左一個半鐘✌️,由天光等到天黑~到手之後咬落去~嗯!係值得嘅!每粒雞蛋仔都漲卜卜包含住熱辣辣嘅芝士同豬柳,真係出奇地好夾🤤覓食攻略:1)預留到充足嘅時間先好買呀!今日見到位女士發晒炆嬲到震拍晒大脾,係度係咁問有未…😗買嗰陣都提左你要等起碼成個鐘起…(雖然建議等侯時間只供參考)2)避免接近黃昏嘅時候到訪/穿著長袖衫褲/自備蚊怕水,好多野咬🥹3)租單車嘅朋友要注意還車時間🧐返大圍還再行過黎都唔算遠4)肚餓嘅朋友可以買個撈面或其他小食,止下癮🤣5)買完,袋好張飛去車公廟行個圈再返黎都仲得👍🏻我地之前都介紹過,踩單車沿住城門河嘅路途中, 不妨轉個彎,試一試~希望佢地可以搵到合適嘅鋪位,繼續為大家帶來美食啦!最後,選擇留下來的香港人,貫徹鍾意排隊嘅同時要學識有耐性同包容❤️
覓食攻略:
(雖然建議等侯時間只供參考)
3)租單車嘅朋友要注意還車時間🧐返大圍還再行過黎都唔算遠
4)肚餓嘅朋友可以買個撈面或其他小食,止下癮🤣
5)買完,袋好張飛去車公廟行個圈再返黎都仲得👍🏻
希望佢地可以搵到合適嘅鋪位,繼續為大家帶來美食啦!