2021-08-30
放假必去飲飲食食的我今次選左呢間日本餐廳,餐廳裝修風格似足日本居酒屋,好多地方都係打卡位,員工亦超級友善,食物質素唔錯,絕對推薦比大家!南瓜沙律南瓜混合雞蛋青瓜火腿,另外會提供蘿蔔條、青瓜條同紅蘿蔔條比你夾埋一齊食,味道出奇地好味,平時唔食南瓜的我都覺得好食!五點刺身拼盤刺身包括有天使蝦、三文魚、帶子、松葉蟹腳同三文魚籽,五款刺身都好新鮮,啖啖肉,再點上特製木魚豉油,味覺的享受!鹽燒牛小排份量好夠,會配上鹽同炸蒜比你搭配埋一起食,唯一美中不足係有d乾,如果再濕潤返小小口感會更佳!荷蘭豚肉卷豚肉卷有四種口味,包括醃甜酸薑、芝士、大蔥同梅醬味,四種口感都唔差,但特別欣賞甜酸薑味,口感好特別,酸酸甜甜同豚肉都幾夾!黑松露牛油錫紙焗雜菇最鐘意食菇的我當然必點呢個,超重黑松露牛油味,完全係停唔到口,差唔多全部都係我食哂,超級好食!
南瓜沙律
五點刺身拼盤