2023-07-31 31 views
是晚帶咗訪港友人嚟呢間滿滿香港風情嘅火鍋店🔥由裝潢格局到仿報章嘅餐牌再到全晚播住嘅廣東歌🙌🏻處處睇得出懷舊玩味&有心思!!當然食材都好高質💯我哋都食得好滿意!. ✨莫生氣椰椰雞湯 $178店員會倒入整個椰青水滾起已有椰子肉+粟米嘅湯鍋🥥吩咐我哋先品嚐清甜湯湯底至再放入鮮雞件🐔材料十足且新鮮!!. ✨頂級安格斯牛頸脊(例牌) $268只係柯打咗例牌竟然比預期中份量多‼️每片都切得厚薄均勻&擁有清晰雪花紋理!食落質感軟熟且特別嘅部位就係寧舍有出眾牛味👍🏻👍🏻好滿意!!. ✨芝士牛丸 $88手打嘅牛肉丸非常有牛味🐂且彈口非常!一咬濃郁芝心就湧出😜😜比平時嘅普通牛丸好味好多!!. ✨花枝片 $65係睇得出嘅新鮮👏🏻因為已切片所以快速焯一焯就食得!煙韌又爽脆!讚!!. ✨油麥菜 $42翠綠兼鮮嫩🥬吸收咗清甜湯頭之後更爽甜!. ✨飯後水果-西瓜 $0✨樽裝可樂 $16@✨醬芥 $18@✨開胃小食 $20@✨加一服務費
✨莫生氣椰椰雞湯 $178
✨頂級安格斯牛頸脊(例牌) $268
✨芝士牛丸 $88
✨花枝片 $65
✨油麥菜 $42
翠綠兼鮮嫩🥬吸收咗清甜湯頭之後更爽甜!
✨飯後水果-西瓜 $0
✨樽裝可樂 $16@