2022-01-08 18 views
❤️‍🔥最潮素食咖啡店DAMA相信大家都嚟打過卡,佢提供純素軟雪糕,成份不含蛋及奶,亦沒有添加色素,以80%生果製成,我最喜歡佢紅肉火龍果味,顏色鮮艷 $48 好抵食 🍦而且每星期都有不同口味提供💥除咗雪糕仲有小食越式檬粉素菜卷、日式麻醬烤豆腐卷,肉醬長通粉、鹽烤百頁豆腐、地瓜薯條等等今日特別想介紹就係新產品杯裝雪糕,有6走口味#紅肉火龍果 $38#貓山王榴槤 $48 #燕麥奶 $38#楊枝甘露 $38當中🥥 #竹炭椰子可可 $38#日本京都抹茶🍵 $38都加入15mg CBD ,而加市面上都有好多CBD產品CBD=大麻素,係大麻植物度萃取成分,有鎮靜抗炎及舒緩焦慮作用👍🏻竹炭椰子可可,入面有細細粒啡色嘅可可,椰子味濃,好似喺泰國食嘅椰子雪糕咁,超好味,溫馨提示,打開攤一分鐘左右先食,口感會更滑🤍🌈另外有款雞蛋仔+雪糕 $78 大大杯,朱古力味雞蛋仔,底下有好多果仁,開心果、腰果等等🌟
而且每星期都有不同口味提供

當中🥥 #竹炭椰子可可 $38
#日本京都抹茶🍵 $38
都加入15mg CBD ,而加市面上都有好多CBD產品

🌈另外有款雞蛋仔+雪糕 $78
大大杯,朱古力味雞蛋仔,底下有好多果仁,開心果、腰果等等🌟
  • 港式雞蛋仔軟雪糕
  • 紅肉火龍果軟雪糕