2023-12-07 35 views
今次去到充滿中學回憶既荃灣,食一間竟然有和牛任食既放題店!除此之外,仲有近過一百五十款既美食有得食!店舖間格舒適座位亦都好寬闊!再加上餐廳嘅裝修都非常精緻!重點係呢個放題火鍋鰻魚肉都係任叫唔嬲!絕對好容易食回本!再加上而家係榴槤嘅當造!餐廳裏面亦都有提供超過五款嘅榴槤甜品放題!都係任食㗎!今次肉類選擇方面有;雪花牛小排、澳洲M5和牛、澳洲首切牛、美國極尚牛肉!亦都有冷盤小食包括:蟹籽沙律、海蜇沙律、泰式鳳爪沙律、麻辣香鮮魚皮!滿足鍾意食小食既我!仲有炸物;例如天婦羅、芝麻雞翼、酥炸廣島蠔!香芋丸等等!當然仲有雞皮餃子!同日式章魚燒啦!所有飲品、小食,甜品,刺身、壽司什至鰻魚都係任食!仲有多款甜品、榴槤控必食甜品!牛之鍋香灣荃灣區悅來酒店2樓220號舖

所有飲品、小食,甜品刺身壽司什至鰻魚都係任食!仲有多款甜品、榴槤控必食甜品

牛之鍋
香灣荃灣區悅來酒店2樓220號舖