2024-08-27 373 views
一路都好鍾意食任食燒肉,貪佢食物選擇多之餘,性價比仲好高🥰今次我哋揀咗澳洲和牛海鮮放題,因為啱啱日本返嚟,就冇食到日本和牛啦🙈🙈呢間一上枱會俾好多種唔同種類嘅肉類放係木架上面,每樣都有少少🤏等你試真啲鍾意食邊隻再叫。推薦大家叫和牛肩🥰油脂分布均勻,食落唔會太油,但係非常香。除咗和牛,海鮮都一定要食🥳扇貝超大粒,大蝦🍤食落都好新鮮彈牙出邊平時起碼都要30$ -隻,呢度係有得任食!如果鍾意食海鮮嘅朋友仔,記得揀有包海鮮放題嘅餐,因為仲可以點埋連殼嘅生蠔、青口😋😋加少少蒜蓉醬落去燒,就係出邊嘅燒烤生蠔啦!🏠佐賀燒肉谷 (屯門市廣場1期) (屯門)屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3229號舖
一路都好鍾意食任食燒肉,貪佢食物選擇多之餘,性價比仲好高🥰

🏠佐賀燒肉谷 (屯門市廣場1期) (屯門)
屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3229號舖