2024-10-18
星期六想揾間cafe chill下,最近鍾意睇下書咁(文青🙂↕️🙂↕️)所以就揾左大圍呢間cafe食下野悠閒一下啦☺️佢地有兩層嘅佻高天花、純白嘅設計同埋大玻璃窗令成間cafe嘅採光超好🤍仲令人 relax啲架🤍*****🥚HAPPY EGG DAY! EGG BIRTHDAY SET $208🍄🟫層層疊蘑菇意大利飯🍫漏於我嘴邊土耳其朱古力咁啱黎嗰日做緊呀蛋嘅生日應援🥳叫左個set,包左一個 主食同一杯飲品~好抵~我就叫左個蘑菇🍄🟫 risotto同埋一杯熱朱古力☺️熱朱古力超濃郁,risotto又creamy又足料👍🏻🥗無花果沙律 $98呢個沙律入面除左無花果、仲有車厘茄🍅同埋菲達芝士🧀☺️沙律菜配埋無花果油醋酸酸甜甜好開胃🤤🍣咖啡三文魚酸種包 $98個咖啡三文魚係浸左咖啡嘅😳好特別啊,用咖啡中和左厚切三文魚油膩感~sourdough仲加左石榴同牛油果🥑🍓士多啤梨牛角包窩夫 $58用 croissant🥐做嘅窩夫🧇好酥軟,仲擺左士多啤梨🍓、藍莓🫐😍*****
***** 🥚HAPPY EGG DAY! EGG BIRTHDAY SET $208
🍄🟫層層疊蘑菇意大利飯
🍫漏於我嘴邊土耳其朱古力
咁啱黎嗰日做緊呀蛋嘅生日應援🥳叫左個set,包左一個 主食同一杯飲品~好抵~我就叫左個蘑菇🍄🟫 risotto同埋一杯熱朱古力☺️熱朱古力超濃郁,risotto又creamy又足料👍🏻 🥗無花果沙律 $98
呢個沙律入面除左無花果、仲有車厘茄🍅同埋菲達芝士🧀☺️沙律菜配埋無花果油醋酸酸甜甜好開胃🤤 🍣咖啡三文魚酸種包 $98
個咖啡三文魚係浸左咖啡嘅😳好特別啊,用咖啡中和左厚切三文魚油膩感~sourdough仲加左石榴同牛油果🥑 🍓士多啤梨牛角包窩夫 $58
*****