2019-09-27
🐮嚴選澳洲M6和牛盛合Australian Wagyu Beef All-you-can-eat $298/person-120分鐘任食澳洲和牛‼️呢個set有唔同嘅M6和牛部位畀你試,包括牛肩胛肉、牛舌、下腹腩肉、牛胸肉。另外仲可以任叫美國安格斯牛小排🐄、豚肉🐖、羊肉🐐、海鮮🦐、刺身🐟,非常豐富👏🏻👏🏻👏🏻 和牛油花分佈平均,口感軟滑😋 始終係主打火鍋,所以刺身種類無其他日式放題多,但係就比一般放題新鮮🙌🏻-我地叫左鰹魚昆布清湯🍲同埋冬陰公湯底🇹🇭 鍾意清甜湯底嘅就可以試下鰹魚昆布味👍🏻 冬陰公湯底就幾特別,有成個蟹蓋一齊煮,落埋其他海鮮仲正😋-另外呢度同其他放題好唔同就係有得DIY炸物,由落炸漿開始一手一腳炸,好有gimmick😛