2018-05-29 868 views
有時真係唔知食咩好,好彩老婆間唔中都會出去同朋友試完間餐廳都會話我知果間好唔好食,好的都會特別再同我一齊去食。今次帶我來試就係D間目利きの銀次居酒屋,但我去到門口,我問老婆間舖頭會唔會好貴架??但去到又比我想像中唔算好貴,一些些都算平....但最重要好食。之後我地點左幾樣野食來試先...【明太子玉子燒】點了明太子玉子燒,比想像相當好食,因為蛋捲煎得嫩滑,明太子味道帶點鹹,再配上蛋捲上的蘿蔔泥,能夠減輕鹹鹹的感覺。【豚肉大阪燒】大阪燒外觀相當吸引,滿滿的醬汁和點綴的柴魚片。餡料方面則有些失望,豚肉比較少,只吃到全是椰菜【雞肉濃湯烏冬】極力推介!!見到個烏冬一鍋上,足夠兩個人食,但係大食既人就未必夠喇。這個湯真係配得上極濃雞湯,烏冬再沾上雞湯,真令一種滋味。雞肉是用原隻雞腿,肉質也比一般雞胸等更加嫩滑。這個令到我會再返來食個烏冬,超正。

【明太子玉子燒】

【豚肉大阪燒】

【雞肉濃湯烏冬】極力推介!!
2017-11-23
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner