2023-04-24 20 views
過海搵朋友👫,黎個勁chill路邊burger dinner.天氣轉熱,有點風就想坐下路邊享受自然風了。呢間氣氛唔錯,雖然得一枱,不過普遍見係做外賣🥡單,坐一陣唔會同人爭既😀店面小小,但五臟俱全。兩個小女生,今次食得哂架!手打蝦餅漢堡此漢堡樸實而不造作,蝦餅厚實而帶有少少🤏蝦汁,唔會煎到太乾身而失去水份,厚切亦是有誠意表現之一呢,墨魚汁麵包真係無得頂,店家每日自家製,如此心思仲有邊度有呢?!特選美國牛肉漢堡同上面蝦餅相比,呢個漢堡夠哂華麗又豐富,口感✅、味道✅、層次✅,由咬開彈肉汁、仲食到bbq sauces、cheese、生菜同蕃茄既汁…加上牛肉非常之新鮮,無任何雪藏味、腥味等,肉汁鮮嫩,yum yum😀薯條🍟唔使評價啦,因為都係配返高質漢堡蒜香炸雞翼呢份雞翼真係好好味呀,就咁睇好似無咩特別,一般炸雞翼炸到外表乾身咁,但呢款雞翼咬開係彈肉汁架,同埋雞翼肉質好鮮嫩,總之就係一流啦!點鮮話呢度人情味濃?因為我地堂食期間有街坊會走過黎問我地好唔好食,員工(老闆?)又會同我地傾計,介紹自家製漢堡包比我地知呢!

店面小小,但五臟俱全。

兩個小女生,今次食得哂架!

手打蝦餅漢堡

特選美國牛肉漢堡

薯條🍟唔使評價啦,因為都係配返高質漢堡

蒜香炸雞