2019-12-17 211 views
📍今次去食下西班牙菜,揀左間係位於銅鑼灣利園三期。餐廳屬於半開放,裝潢都帶西班牙風,由地下,牆到檯面都用左好多唔同嘅pattern同color去裝飾🔸🔹侍應都好nice,耐心介紹下食物同配搭俾我哋🤗我哋叫左個dinner set,同埋個小食set,仲散叫左個burger,真係食到超飽!🐷.⭐️Dinner set($348):🥗Starter係<西班牙凍湯及沙甸魚脆多士>🐟,個凍湯酸酸甜甜,好胃口做到starter最重要功用😂 仲有<手切郊外穀飼伊比利牙火腿(36個月+)配西班牙蕃茄多士> 🐖,個火腿唔會好鹹又唔會好油,配個蕃茄多士,真係一流。個🍅真係好正,超新鮮超清甜👍🏻 🍝Main 我就揀左<主廚精選自選龍蝦湯麵>🦞,上檯已經勁香龍蝦味,而且仲多左櫻花蝦🦐,海鮮味更加出呀!入面仲有蜆,超肥美鮮甜,最緊要係無沙架!個湯底超濃厚龍蝦味,鐵意食龍蝦湯嘅人一定唔可以錯過呀❗️入面仲有蕃茄仔同甜黃紅椒,食到有少少膩即刻食番少少又fresh番👅🍩甜品就係<西班牙炸油條配朱古力醬>,其實有d似油炸鬼,不過就出面有好多糖同埋肉桂,都幾特別
⭐️Dinner set($348):

🍩甜品就係<西班牙炸油條配朱古力醬>,其實有d似油炸鬼,不過就出面有好多糖同埋肉桂,都幾特別😋

🍔<慢煮伊比利亞豬肉漢堡配薯條及辣椒蛋黃醬> 個漢堡超大個‼️豬肉漢堡超juicy! 好香肉味,不過個醬就真係有點辣😛