2020-04-28 458 views
📍銅鑼灣 Time Square📍...原來sweets house CHA CHA 都已經2008年開到今年2020年都12年了, sweet house cha cha 唔係黎自日本, 但睇返背景, 佢都用料都會係日本京都宇治既上等抹茶製作而成😍😍...📍王牌綠茶雪糕💰HKD 38.00📌味道 7.2 / 10分綠茶味十分濃, 味道唔會過甜, 而且綠茶雪糕質地極之傑身, 外間唔多雪糕店做到呢個質地!!😯✔️✔️✔️每一淡都有好滿足既感覺, 另外好值得讚佢雪糕筒, 因為比外邊一般雪糕店既厚身好多同好脆口, 雪糕加雪糕筒兩者口感加埋十分好👏🏻👏🏻個人比較中意水身小小既雪糕, 食完成個都真係好滯好飽!🤭😂😂..———————————————————————.📌環境:6.5/10分 ( take away)📌Outdoor area is not available 📌不可帶寵物黎餐廳🐶📌不要加1.———————————————————————.- 高水平- 中上水平- 正常和中上水平之間✔️- 正常水平, 路過可試- 我好爭扎 LOL- 唔使試.———————————————————————-
📍銅鑼灣 Time Square📍
📍王牌綠茶雪糕
💰HKD 38.00
📌味道 7.2 / 10分
———————————————————————
📌環境:6.5/10分 ( take away)
📌不可帶寵物黎餐廳🐶
📌不要加1
———————————————————————
- 高水平
- 中上水平
- 正常和中上水平之間✔️
- 正常水平, 路過可試
- 我好爭扎 LOL
- 唔使試