2021-07-31 409 views
舊店已經食過一次,再開返當然要再試啦,之前要排2個鐘,但新店9點半去食即有坐,新店闊落,坐得舒服,比以前多左位所以好快就有位~沙嗲牛紅腸炒蛋麵紅腸外脆內軟,沙嗲牛好多及好淋,同埋d 洋蔥一齊整,所以有d 甜甜地,炒蛋好滑,d 麵擺得耐d 都唔會發大同淋,依然非常有咬口,沙嗲汁係懷舊嘅味道,非常濃郁嘅牛味,全部料全部都好有沙嗲味~沙嗲牛紅腸雪菜麵雪菜唔會好似出面食嘅味道,好新鮮,有濃郁嘅蒜頭味,肉絲都唔少同唔會好乾,夾埋d 沙嗲牛,湯汁變左蒜香沙嗲牛味,非常濃郁~牛油多士外脆內軟,好有牛油味,平凡嘅麵包都變得不一樣~凍檸茶少冰少甜食完麵黎返杯凍檸茶就最正,茶底唔會好苦,炎炎夏日同埋食完d 濃味嘅麵黎返杯凍檸茶,成餐變得更清新,感覺無咁邪惡

~沙嗲牛紅腸炒蛋麵
沙嗲牛紅腸炒蛋麵

~沙嗲牛紅腸雪菜麵
沙嗲牛紅腸雪菜麵

~牛油多士
外脆內軟,好有牛油味,平凡嘅麵包都變得不一樣
牛油多士

~凍檸茶少冰少甜
凍檸茶少冰少甜
2021-07-31
$50 (Breakfast)
沙嗲牛紅腸炒蛋麵
沙嗲牛紅腸雪菜麵