2019-01-13 1604 views
Godiva朱古力有幾出名(仲有幾貴)大家都聽得多🤔咁今次我哋就嚟試吓佢嘅軟雪糕啦🍨.香草白巧克力軟雪糕🍃🍦$50呢款白朱古力軟雪糕比我想像中嘅更重朱古力味🍫本來以為杯雪糕會好重雲呢拿味但意外地朱古力香味並冇被香草擒住,食落去亦唔會太甜,亦夠軟滑,食到停唔到口😋整體評分:7.5/10.雙重巧克力軟雪糕🍫🍫 $50雙重巧克力嘅意思係白朱古力同埋黑朱古力嘅混合版,但係明顯地黑朱古力嘅味就掩蓋左白朱古力,咬落雪糕殼非常脆🍦,亦好有心思咁係邊邊沾上朱古力做裝飾,但建議如果要試嘅就唔好㨂mix試番單一口味較好🧐整體評分:6.5/10.Godiva Chocolatier (金鐘)金鐘金鐘道88號太古廣場二期LG1樓Great Food Hall.
香草白巧克力軟雪糕🍃🍦$50
整體評分:7.5/10
雙重巧克力軟雪糕🍫🍫 $50
整體評分:6.5/10
Godiva Chocolatier (金鐘)