2019-03-23 1616 views
Seoul Bros (中環)中環蘇豪荷李活道66號地舖-----Pulled pork bibimbap ($58-網上外賣平台外賣價) 是日忙碌 又要留係公司lunch~ Seoul Bros ge 韓式豬肉飯 材料唔算太過豐富 有芝士 泡菜 炒蛋 同豬肉絲 不過配菜份量非常多 👏🏻 炒蛋非常嫩滑 蛋味濃郁 可惜豬肉絲調味麻麻 太甜太濃味 同蛋撈埋一齊ge時候 連蛋味都蓋過埋 芝士同泡菜就正正常常ge質素 整體黎講 因為豬肉絲太重口味 令成個飯都太甜 而且明明d材料食落唔係特別油膩 但係食到底發現下面起碼有0.5mm ge油層 非常heavy 食完覺得自己有d唔健康😂-----👶🏻B仔整體評價:2.5/10個👍🏻👶🏻B仔抵食程度:6/10個👍🏻👶🏻B仔環境評分:外賣yo👶🏻B仔味道評分:2.5/10個👍🏻(好甜好油 成個飯得炒蛋出色💔)👶🏻B仔回頭機會:1/10個👍🏻-----跟住我一齊吞食香港啦!😋#swallowcentral
Seoul Bros (中環)
中環蘇豪荷李活道66號地舖
👶🏻B仔整體評價:2.5/10個👍🏻