2023-10-17 59 views
之前喺天水圍附近食過一間越南菜,原來喺屋企樓下就有一間分店!如果去濕地公園玩,都推薦大家過嚟試吓呢間越南嘢!首先餐廳座位都闊落,而且位置喺濕地公園附近,餐廳環境好幽靜👍🏻夜晚有個好抵食,$188嘅二人餐,有兩碗粉麵,一份小食,一份甜品同埋兩杯嘢飲!兩個人夠晒,不過我哋生大食積,再另外加咗個雞翼🙈🤪首先我哋另外升級左晚餐其中一個主菜做咖喱雞扒檬粉鍋!呢個正呀!出到嚟熱辣辣仲係滾嘅🤣🤣🤣雞扒非常大塊,配上檬粉同咖喱汁好夾👍🏻另外我哋叫咗一份燒腩仔法包,原來跟埋薯條,抵晒😍😍😍法包非常香脆,配上燒腩仔同埋香甜嘅沙律汁,超好食😋小食方面,我哋揀咗蝦餅,另外仲有雞翼!雞翼一定係必點項目,因為呢度蒜蓉牛油雞翼好好食🤣🤣🤣如果唔係太飽,叫多啲都仲得😜😜😜🥰仲有甜品!我哋叫咗芒果香露,喺芒果西米露上面加咗雲呢拿雪糕,雪糕味道都有三款選擇!呢個餐真係超抵食👍🏻