2018-11-16 1984 views
專食玩味蛋治既小店,本身都唔知有呢間店,但睇Youtube見到有人介紹就黎試下,佢專賣蛋治,但係個蛋治唔同平時,一於帶大家睇下!環境面積較細間,得幾個坐位,真係一間望落去全自給自足既小店,未知係咪老闆娘,年紀都有啲大,老闆娘似係一間打發下時間既店舖。 餐牌餐牌都係係哂餐廳既牆上面,有唔同花款既蛋治,但係瀑布炒蛋入面放各式各樣三文治,連蟹膏、鵝肝都擺入去! 亦都有唔同味道既奶茶,估唔到小店咁有創意。龍鳳鰻魚蛋治 $40我就試鰻魚,份量其實一個人食都唔會覺得飽,瀑布炒蛋好吸晴,半生熟質感,上面灑左大量碎海苔,炒蛋嫩滑!但食落其實都唔係好食到麵包口感,因為炒蛋一黎整濕左個包,二黎蓋過哂麵包既味同質感,而鰻魚就正常水平,配搭係幾岀乎意料,不過我會覺得貴,試一次都夠。食物還可以,幾有創意,而唔係果啲得創意但唔好食,我食既呢款「龍鳳鰻魚蛋治」係好食,夾得黎,加上係小店經營,值得支持下,不過價錢就真係貴左少少。

餐牌

龍鳳鰻魚蛋治 $40

2018-11-15
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$40 (Tea)