2022-10-03 190 views
星期五咁開心又要搵好西食今次黎到灣仔樓上嘅法國餐廳見到好多好評話佢既牛唔錯今次就黎試下😍Boston Lobster French Barley Risotto🧡 係我今餐覺得最好味既一道菜 波士頓龍蝦配意大利飯已經好正 佢上面仲加埋Japanese A4 Wagyu Carpiccso 更加提升呢道菜既層次 牛味好香 而且意大利飯既口感好好👍Roasted Slow Cooked Japanese A5 Rump🧡 賣相超級吸引 店員配上高湯仲有蘆筍等既配菜 非常好味另外仲叫咗兩個side dishes 一個係Baby vegetables 但我本人唔係好鍾意食紅菜頭所以就麻麻仲有一個French fries 份量超多店員話喺上面撒上櫻花蝦鹽嘅但我就比較鍾意原本嘅薯條味道而佢呢度嘅薯條都炸得好唔錯最後當然唔少得甜品叫咗一個芒果嘅雪葩 意料之外又幾好味 個底有粒粒再加上少少芝士 整體味道幾好總括嚟講呢間餐廳嘅質素都唔錯環境氣氛幾好店員上菜嘅時候都會介紹返👍
星期五咁開心又要搵好西食
今次黎到灣仔樓上嘅法國餐廳