2024-09-02
今次就嚟到呢一間黑膠主題cafe,成間舖頭嘅裝修都好精緻,而且掛咗好多黑膠唱碟,感覺令人置身喺另一個空間,10分舒適⭐️Avocado & Prawn Omelette呢個奄列嘅蛋非常之滑,而且厚薄適中,牛油果配上蝦嘅味道都好夾,蝦好鮮甜,應該係新鮮嘅蝦,配上沙律菜,整體嘅味道更加清新⭐️ House Veggie Burger with Potato Fries漢堡中間夾住厚厚嘅大啡菇,咬落去非常Juicy,配上生菜等配料,味道更加得以提升,不得不讚嘅係,佢嘅薯條炸到好脆,味道同埋口感都一流⭐️Mushroom Crpe呢個可麗餅充滿着大量嘅菇,仲特別加左濃濃嘅芝士,溶化咗嘅芝士同菇Mix埋一齊,嗰種嘅感覺令人好食到停唔到口⭐️ Espresso Martin ⭐️Rose Petals Peach Black Tea Rose Petals Peach Black Tea 桃味濃郁,而最值得一讚嘅係Espresso Martin,呢一隻特別嘅Cocktail,完全將咖啡同酒融合埋一齊,有種全新嘅感覺📍 Mansons Lot (汕頭街) (灣仔)📍灣仔汕頭街1-3號地舖
⭐️Avocado & Prawn Omelette
⭐️Mushroom Crpe
📍 Mansons Lot (汕頭街) (灣仔)
📍灣仔汕頭街1-3號地舖