2020-07-20 277 views
我住係港島東區 叫外賣app 食過太安樓嗰間 但返工近灣仔都會去灣仔食晏。灣仔食lunch不嬲都要6、70蚊,見最近新開近公司緊係去食啦,熱狗跟埋餐都係50蚊左右, 重要超級滿足! 依家疫情,我自己都會留意下廚房員工衛生,每次餐廳都會望下,見到入面有大概有4、5個人,全部都有帶口罩,收銀亦都有消毒液比客人同員工用, 感覺良好! 今次繼續都係食我鍾意既澳式風情熱狗 入面有菠蘿同煙肉, 酸酸甜甜,好似食緊夏威夷pizza 咁! 今次叫少芝士,因為太多芝士我怕肥🤣🤣! 雖然lunch 時間去買, 但出餐都非常快! ,水準同其他分店都一樣 返到公司食還是食到嗰包係脆脆地! 我d同事見到都話下次要試!
2020-07-20
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$40 (Lunch)
  • 澳式風情熱狗