2023-08-19 1303 views
灣仔藍屋附近開咗好多嘢 有新嘅cafe同埋呢間車仔麵🥳❣️四餸車仔麵 $50滷水豬大腸/秘製豬紅/清甜蘿蔔/滷水豬軟骨我覺得幾抵食😆 超大碗麵 勁多餸🍜大部份都唔使另外加錢💕蘿蔔要讚非常清甜冇渣🤤 一定要嗌‼️滷水豬大腸豬軟骨都好入味 冇豬臭味 唔會好肥🐖 豬紅平時好少食到 呢間煮到我最愛嘅質感 唔會一夾就散👍🏻 另外都搭咗好多生菜🥬湯底揀咗麻辣滷水汁 中辣 好惹味 醬汁冇手軟💦配米粉超正٩(๑˃̵ᴗ˂̵๑)۶ °❣️五餸車仔麵 $55招牌牛展/滷水豬頸肉/自製拳頭母/自製牛筋丸/自製韮菜餃朋友嗌咗其他嘢 牛腱同豬頸肉都比較有口感🐮欣賞會自製配料嘅麵店有誠意 👍🏻 拳頭母唔知係咩原來係豬肉卷咁👅 牛丸彈牙 juicy💦湯底加咖喱汁都幾好~ 香但唔辣🌶️❣️秘製燒安格斯牛仔骨 $68有驚喜~ 牛仔骨好重牛味🐮 有點脂肪非常易咬🤤黑松露 mayo係點睛之筆💕❣️蜜糖燒台灣腸 $22原本以為會係一條大嘅 原來係三粒波波腸咁🤣❣️凍檸茶 $6❣️豆漿 $10
灣仔藍屋附近開咗好多嘢 有新嘅cafe同埋呢間車仔麵🥳

❣️四餸車仔麵 $50