餐廳位於灣仔二級歷史建築物綠屋,一入餐廳見到喫茶室嘅榻榻米座位已經覺得好靚入到去餐廳座位仲靚,復古又典雅。餐廳有好多款蛋包飯同漢堡扒,誠意推介鍾意食嘢同打卡影相嘅朋友仔嚟,打返個氣質感滿滿嘅靚卡💁🏻‍♀️和牛牛肉漢堡扒蛋包飯 $226奄列蛋包住炒紅飯,再加厚身漢堡扒,係經典和風洋食,另外仲有和牛粒,大大粒又軟腍柚子醋和牛漢堡 $188柚子醋醬汁微酸好開胃,又解膩。鋪喺漢堡扒上面嘅菇菇拌白飯好好味Lunch set包咗沙律同湯田園沙律清新南瓜湯大碗又濃厚Lotus Latte $54咖啡好香肉桂焦糖嘅味道,甜度偏高,配埋Lotus餅乾,適合嗜甜一族。值得一提個咖啡杯真係好靚☺️Iced Mocha $59朱古力味濃淡適中,啲cream好滑

和牛牛肉漢堡扒蛋包飯 $226

柚子醋和牛漢堡 $188

Lunch set包咗沙律同湯
田園沙律清新
南瓜湯大碗又濃厚

Lotus Latte $54

Iced Mocha $59
朱古力味濃淡適中,啲cream好滑
  • Lotus  latte
  • 和牛牛肉漢堡扒蛋包飯