2023-07-16 55 views
上次食過shake shake 袋覺得好好味😋今次決定叫其他款式試下~同樣十分出色😍😍🦀路易斯安那蟹餅蟹餅以一絲絲蟹肉制成,十分足料~調味恰到好處,唔會過鹹,同時亦能帶出鮮味😚🐑香煎紐西蘭羊排叫咗七成熟,外皮有少少焦香,入面肉質鮮嫩😳可以配上碟上面嘅薄荷香草🌿醬(呢個醬比出面稀但味道係ok的)配菜有蘆筍、烤🌽粟米、翠玉瓜、茄子、烤🧄蒜頭等,食材都新鮮,整道菜色彩繽紛,賣相十分吸引🤩🦑墨汁意大利燴飯墨味十足嘅risotto🦑,飯粒冇生米嘅情況出現👍🏼除咗上面有幾隻🦑墨魚和🐙八爪魚仔外,risotto入面仲會有墨魚粒,口感豐富又creamy😋😋😋西班牙玉桂棒伴雪糕Churros 係我其中一款最愛嘅甜品🤩佢呢間churros 即叫起甜品就即炸,所以熱辣辣,外脆內煙靭😍配上香濃嘅🍫朱古力醬同冰凍嘅🍨雲呢拿雪糕,係最佳嘅組合💯💯💯推介指數: ⚡️⚡️⚡️⚡️餐廳環境:⚡️⚡️⚡️⚡️服務態度:⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️再訪:Yes

🦀路易斯安那蟹餅

🐑香煎紐西蘭羊排