2024-09-02 1264 views
今日同朋友喺灣仔呢一邊去咗happy hour🙈🙈 之後就諗住外賣啲嘢返屋企食,附近有好多餐廳揀,我就上網睇咗呢一間評價都幾好嘅pizza! 晚餐時間都有好多人外賣排隊,咁我哋就決定買少少返屋企試吓,因為本身未見過呢一種pizza, 覺得都幾特別,所以就想試🙈🙈 carbonara味,個面應該加咗蛋黃醬,有少少焦香嘅煙肉,食落口嘅口感又真係食緊意粉嘅味道,而且因為個餅底比較薄,所以食落去整體唔會有太飽或者油膩嘅感覺,同傳統嘅Pizza有少少唔同🙈🙈 價錢嚟講大概$35件,餐廳係用gram計算,值得一讚嘅係,店員為我哋reheat左,所以返到屋企嘅時候都仲係熱辣辣🙈
TakeAway