餐廳座位都算闊落,音樂好柔和,唔會太嘈,好適合同啲朋友傾下計,或者拍下拖😆野食方面好多選擇,有啲仲要係素食,岩晒唔食肉嘅朋友🤣🔸蟹肉奄列 $108一上枱果陣覺得個份量比想像中大😳個奄列一切開就流左啲蛋汁出黎,好吸引🤤一咬落去個蟹味好出,湧出黎咁,慢慢食落去會食到菠菜同蛋香,好好味,好有驚喜🫢大推佢地嘅奄列-🔸Avocado deluxe crepe $108個皮食落有啲啲甜味,配合裡面煙三文魚、牛油果🥑芝士🧀甜鹹甜鹹咁都幾特別-🔸long black$38🔸同埋台灣烏龍茶 $48-整體黎講環境唔錯,野食比想像中大份,兩個女仔食呢個份量已經夠,性價比好唔錯😋特別推薦奄列😂
🔸蟹肉奄列 $108
🔸Avocado deluxe crepe $108